Marjorie Volkerts

Ik ben een Mindset coach, Podcast Host, Captivating Speaker en Auteur. Als mindset coach help ik jou op inspirerende wijze vanuit jouw ware identiteit te leven.

Dit doe ik aan de hand van 4 pijlers:

  • Responsibility [Jouw verantwoordelijkheid nemen]
  • Breaking cycles [Toxische patronen doorbreken]
  • Healthy Patterns [Gezonde patronen creëren]
  • Self-love [In jouw kracht staan door zelf-liefde]

Deze zienswijze onderscheid andere coaches. Deze pijlers lopen als een rode draad door alle activiteiten van Elevate Coaching. Ik ontdekte dat ik als zeer confronterend wordt gezien door ‘liefdes gurus’ en ik ben daar 100% oké mee!

Ik zal mij nooit verontschuldigen voor het aanleren van een zelfreflecterend, gedisciplineerd en toch voldaan leven. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het allemaal uitkomt op ‘Mind over Matter’.

Ik heb door de jaren heen mogen coachen op het gebied van verslavingszorg, zowel vrouwen, mannen als gezinnen. Ik heb als gecertificeerd coach en ervaringsdeskundige op het gebied van toxische patronen veel te bieden.

Je kunt hier onder andere meer over lezen in mijn boek I’m breaking out

Now for my Personal Truth

I love music

Van kinds af aan heb ik altijd een passie gehad voor muziek en dans. Van klassiek ballet tot achtergrond dansen tijdens R&B shows voor artiesten. In mijn jongere jaren ging ik graag uit. Lekker de hele nacht dansen op mijn favoriete nummers. Vanwege mijn brede muzieksmaak kon ik bij wijze van spreken iedere nacht wel naar een ander feestje. Mijn weekend begon vaak dan ook woensdagnacht. Tegenwoordig geniet ik nog steeds van muziek maar heb ik andere manieren van ontspanning zoals heerlijk uit eten gaan (voornamelijk de caraibische keuken), naar de bios, op stap met mijn gezin of lekker uitwaaien tijdens een heerlijke wandeling.

Guilty pleasures

Wat velen waarschijnlijk niet achter mij zouden zoeken is dat ik een enorme fan ben oude films en series zoals Heidi, Poirot en Macgyver. Ik eet cornflakes met water en suiker, drink graag gemberthee en ben gek op Red Velvet taart.

Ik box graag

Boxen is voor mij een heerlijke manier om opgekropte energie een uitlaatklep te geven. Als HSP’er is het voor mij belangrijk om te waken over mijn energie. Tijdens mijn burn-out periode heb ik ontdekt dat ik alle prikkels op een juiste manier moet kanaliseren om mezelf in balans te houden. Boxen helpt daar prima bij.

De kracht van stilte

Ik ben een vrij sociaal persoon, maar kan ook intens genieten van de stilte. Onder mensen zijn vind ik erg fijn omdat ik graag met anderen in verbinding sta. De stilte centreert mij in één ruimte met mijn gedachten. Dit zorgt voor opperste concentratie met als uitwerking dat ik in mijn flow van productiviteit kom en de mooiste en meest waardevolle dingen creëer.

Persoonlijke ontwikkeling

Vanuit mijn opleiding psychologie en daarna NLP en Mindfulness is mijn liefde voor persoonlijke ontwikkeling steeds meer gegroeid. Ik heb mijn passie ontdekt om mensen te willen helpen met hun reis van persoonlijke ontwikkeling met name gericht op de mindset.

Eigen methodiek

Ze zeggen vaak ‘door schade en schande leert men’. Op mij was dit zeker van toepassing. Mijn methode is ontstaan vanuit mijn burn-out periode. Ik ben een ‘practice what you preach’ type vrouw, d.w.z. ik breng graag over waar ik zelf doorheen ben gegaan. Ik heb geleerd mijn verleden te omarmen, mijn toxische patronen te doorbreken, mijn identiteit (terug) te vinden en de kracht van zelfliefde te ontdekken. Deze punten heb ik nu ook verweven in mijn coaching.

Meer weten? Neem contact met mij op of plan direct een afspraak in mijn agenda voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Loopbaancoaching
Mindset coaching
EMDR therapie
Familieopstelling
Contact

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ELEVATE COACHING ROTTERDAM Bezoekadres: Twentestraat 56, (3e etage), 3083 BD Rotterdam Als u met de auto komt, kies dan de volgende route: Vanuit omgeving Ridderkerk: neem op de A15 afrit 19a (Rotterdam-Zuidplein) en volg de borden Rotterdam-Centrum/s103. Houd links aan en rij door op de Vaanweg/de S103. Volg de middelste rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg/deS103. Sla linksaf richting de Meierijstraat, sla linksaf naar de Twentestraat. Je vindt Elevate Coaching Rotterdam links. Vanuit Vlaardingen: rij vanuit de A4 de A15 op richting Ridderkerk. Neem afslag 19 Rotterdam-Charlois en volg de borden Rotterdam-Centrum/Rhoon/s102. Ga verder op de Groene Kruisweg/S102. Neem zuiderparkweg naar de Twentestraat in Charlois.

T 0655262976
E info@elevate-coaching.nl