Coaching helpt je effectief verder. Coaching is gericht op verschillende vraagstukken op het gebied van het leven. Dit kan zijn op werkgebied, privé, gezondheid en/of vitaliteit. Als coach help ik je heel graag antwoorden te vinden op jouw vraag of dilemma. Werk en privé staan niet los van elkaar. Uiteindelijk gaat het om het geheel. We kennen allemaal tijden waarbij het niet lekker loopt. En hoe fijn is het om daar met behulp van een coach sneller doorheen te komen. Of om af en toe de puntjes op de i te zetten en verder te groeien. Daar richt coaching zich op. Hoe jij het beste uit het leven haalt.

Misschien herken je je in één van volgende thema’s of misschien heb je een ander onderwerp dat je wilt bespreken:

  • Je bent op zoek naar meer balans
  • Je ervaart stress
  • Je wilt beter voor jezelf opkomen
  • Je wilt meer uit het leven halen
  • Je wilt meer genieten

Coaching is erg effectief om bovenstaande hulpvragen aan te pakken. Er zijn altijd mogelijkheden om een situatie te verbeteren of te veranderen. Samen gaan we jouw behoeften en waarden in kaart brengen en je doel bepalen. Dat zorgt ervoor dat je het gevoel van regie terug krijgt en zaken positief in beweging komen. Coaching is praktisch en al na een aantal sessies zul je merken dat je vooruitgang boekt! 

Ik ben gespecialiseerd in mindset coaching, NLP, Familieopstelling en EMDR en ik coach vanuit de volgende pijlers:

  • Responsibility [Jouw verantwoordelijkheid nemen]
  • Breaking cycles [Toxische patronen doorbreken]
  • Healthy Patterns [Gezonde patronen creëren]
  • Self-love [In jouw kracht staan door zelf-liefde]

Wil jij meer weten of graag met mij aan de slag? Neem dan contact met me op of plan direct een afspraak in mijn agenda voor een vrijblijvende kennismaking.
 

 

Loopbaancoaching
Mindset coaching
EMDR therapie
Familieopstelling
Contact

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ELEVATE COACHING ROTTERDAM Bezoekadres: Twentestraat 56, (3e etage), 3083 BD Rotterdam Als u met de auto komt, kies dan de volgende route: Vanuit omgeving Ridderkerk: neem op de A15 afrit 19a (Rotterdam-Zuidplein) en volg de borden Rotterdam-Centrum/s103. Houd links aan en rij door op de Vaanweg/de S103. Volg de middelste rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg/deS103. Sla linksaf richting de Meierijstraat, sla linksaf naar de Twentestraat. Je vindt Elevate Coaching Rotterdam links. Vanuit Vlaardingen: rij vanuit de A4 de A15 op richting Ridderkerk. Neem afslag 19 Rotterdam-Charlois en volg de borden Rotterdam-Centrum/Rhoon/s102. Ga verder op de Groene Kruisweg/S102. Neem zuiderparkweg naar de Twentestraat in Charlois.

T 0655262976
E info@elevate-coaching.nl