Loopbaan coaching

Als loopbaancoach heb ik veel mensen mogen helpen die op een kruispunt stonden. Ze stonden op het punt dat ze keuzes moesten maken die buiten hun comfort zone lagen. Dit gebeurt vaak op momenten zoals burn-out, baan verlies of bijvoorbeeld faillissement

Rust en balans staan voor mij centraal, ook in mijn eigen leven.
Loop je vast in je denken of loopt je hoofd over en weet je niet waar je het zoeken moet?

Ik ondersteun je graag in het creëren van ruimte om te kunnen groeien. We focussen ons daarin op inzicht, structuur en op gang komen. Maar ook op je valkuilen of overtuigingen die je in de weg kunnen staan.

Hierdoor kom je in verbinding met jezelf en dit geeft je ruimte in je hoofd, gevoel en intuïtie.

Herkenbare vragen bij loopbaan coaching:

  • Ik zoek een baan die echt bij me past
  • Ik wil iets anders maar ik weet niet waar ik moet beginnen.
  • Ik loop tegen mezelf aan en zie geen oplossingen meer maar obstakels.
  • Ik kan de functie niet meer aan die ik eerst had maar wat dan wel?
  • Wat zijn mijn talenten en drijfveren?
  • Welke functies en rollen sluiten goed aan op mijn talenten en voorkeuren?

Loopbaancoaching helpt jou een weg te vinden die bij je past. Dit zorgt uiteindelijk voor een leuker en gelukkiger leven vol met energie. Het is soms lastig om zelfstandig deze weg te vinden omdat je gedachten continu in cirkeltjes lijken op te volgen. Tijdens een loopbaan coachtraject bij mij begeleid ik jou door middel van de juiste vragen en professionele methodieken. 

Hoe ziet een loopbaancoach traject er bij mij uit?

De eerste stap voor een loopbaan coachtraject is altijd een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking. Je kunt deze bij me inplannen via deze link of aanvragen via mijn contactformulier. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking leren we elkaar kennen en gaan we dieper in op jouw hulpvraag. Concreet de vraag: waarbij kan ik jou helpen? Wat wil je bereikt hebben aan het einde van dit loopbaantraject? 

Zodra we de hulpvraag helder hebben gaan we een traject op maat samenstellen zodat jij weet wat je kunt verwachten van een loopbaancoachtraject bij mij. Vertrouwen en verbinding staat bij mij altijd centraal! 

In mijn loopbaan coaching gebruik ik altijd de volgende 4 pijlers:
Responsibility | Jouw verantwoordelijkheid nemen
Breaking cycles | Toxische patronen doorbreken
Healthy Patterns | Gezonde patronen creëren
Self-love | In jouw kracht staan door zelf-liefde

Loopbaan coaching is bij mij ook via het ontwikkeladvies mogelijk. Mis deze kans niet! 

De overheid heeft een subsidie in het leven geroepen om de beroepsbevolking flexibel te houden op de arbeidsmarkt. Ben jij net je baan of als zzp’er je opdrachten kwijtgeraakt? Wil jij nu een keuze maken die bij je past zodat je weer voor lange termijn een richting voor jezelf hebt waar je blij van wordt? Lees hier meer over de ontwikkelsubsidie van de overheid of plan direct een vrijblijvende kennismaking met me in. 
 

 

 


 

Terug naar overzicht
Loopbaancoaching
Mindset coaching
EMDR therapie
Familieopstelling
Contact

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ELEVATE COACHING ROTTERDAM Bezoekadres: Twentestraat 56, (3e etage), 3083 BD Rotterdam Als u met de auto komt, kies dan de volgende route: Vanuit omgeving Ridderkerk: neem op de A15 afrit 19a (Rotterdam-Zuidplein) en volg de borden Rotterdam-Centrum/s103. Houd links aan en rij door op de Vaanweg/de S103. Volg de middelste rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg/deS103. Sla linksaf richting de Meierijstraat, sla linksaf naar de Twentestraat. Je vindt Elevate Coaching Rotterdam links. Vanuit Vlaardingen: rij vanuit de A4 de A15 op richting Ridderkerk. Neem afslag 19 Rotterdam-Charlois en volg de borden Rotterdam-Centrum/Rhoon/s102. Ga verder op de Groene Kruisweg/S102. Neem zuiderparkweg naar de Twentestraat in Charlois.

T 0655262976
E info@elevate-coaching.nl