Wil jij werken aan je mindset? Oude patronen herkennen en doorbreken om hiermee dichterbij jouw ware zelf te komen en in jouw kracht te staan!
Met mijn programma bied ik één op één ondersteuning in jouw persoonlijke groei?!

Je loopt al een tijdje vast en wordt continu geconfronteerd met die vicieuze cirkel. En jouw brandende vraag is hoe kom ik hieruit? Heb je veel hulpmiddelen uitgeprobeerd en kom je er alsnog niet uit? RAAK NIET ONTMOEDIGD!

I feel you…

Er is een uitweg! Jouw doorbraak moment zit ‘m in het resetten van jouw mindset! Hoe fijn zou het zijn als jij opnieuw kan starten om vanuit deze punten dichter bij jouw ware zelf te komen en in jouw kracht te staan? Het enige wat je nodig hebt is een push tot de kern. Als jij een nieuwe start wil maken kan dat! Ik help je om dicht tot je kern te komen en de confrontatie aan te gaan met jouw obstakels. Dit geeft jou de kans om zelfreflectie als een effectieve tool te kunnen inzetten met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling en het vinden van jouw unieke kracht in jezelf.

Mindset coaching

Mindset is het Engelse woord voor ‘overtuiging’. Iedereen heeft zijn eigen overtuigingen die ontstaan in de jeugd. Iedereen heeft een andere mindset over onderwerpen zoals geluk, falen, liefde, succes en relaties. Een mindset bepaalt hoe je tegen dingen aankijkt en welke gedachten daarbij ontstaan. Zo ontstaan vaste gedachtepatronen die bij ieder mens verschillend zijn. Positieve gedachten zijn fijn want ze helpen je vooruit. Negatieve gedachten daarentegen leveren je erg weinig op, behalve een minder gelukkig leven. Het positieve nieuws is dat een mindset te veranderen is omdat overtuigingen aan te pakken zijn. Wil jij je aan de slag met je overtuigingen? Ik help je daar graag bij!

Fixed of growth mindset

Een voorbeeld van een overtuiging die verder onderzocht is door psychologe Carol Dweck is het voorbeeld van de fixed en de growth mindset. 

Mensen met een growth mindset zijn ervan overtuigd dat je altijd kunt blijven leren, ontwikkelen en verbeteren. Ook zijn deze mensen ervan overtuigd dat inspanning goed is omdat je hier alleen maar van leert. Mensen met een fixed mindset zijn ervan overtuigd dat prestaties het resultaat zijn van aangeboren en niet te ontwikkelen talenten en intelligentie. Als het te moeilijk wordt geven ze op. 
In de praktijk blijkt dat mensen met een growht mindset vaak meer voor elkaar krijgen en ook gelukkiger zijn. Zij hebben het gevoel van regie en controle over resultaat, terwijl iemand met een fixed mindset zich niet goed genoeg voelt zonder hier echt controle op te hebben. 

Bovenstaand is een bekend voorbeeld van verschil in mindset maar er zijn ontzettend veel verschillende overtuigingen die mensen kunnen hebben. 

Hoe gaat mindset coaching in zijn werk?

Stap één in het proces is erachter komen wat jouw huidige mindsets zijn en hoe ze jou op dit moment tegenhouden, beperken of saboteren. Daarnaast gaan we kijken welke mindsets voor jou wel zouden werken en hoe de authentieke jij eruit ziet. Door het gebruik van verschillende technieken gaan we de structuur van jouw mindsets in kaart brengen (ideeën, overtuigingen, gevoelens) en via je onderbewustzijn transformeren. Niet weer een voornemen dat je tijdelijk verder helpt maar echt een dieperliggende verandering die je leven zal veranderen! 
Wat kan het veranderen van je mindset opleveren?
Een positieve mindset verandert je leven. Je voelt je gelukkiger, hebt meer zelfvertrouwen, meer energie en voelt je minder onzeker. Je mindset veranderen kan een groot verschil maken. Het maakt je leven makkelijker en aangenamer.

Wil je weten wat ik al voor anderen betekend heb? Lees dan hun ervaringen bij mijn reviews. Wil je graag meer weten of een vrijblijvende kennismaking plannen? Neem dan contact met mij op.
 
 

 

Terug naar overzicht
Loopbaancoaching
Mindset coaching
EMDR therapie
Familieopstelling
Contact

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ELEVATE COACHING ROTTERDAM Bezoekadres: Twentestraat 56, (3e etage), 3083 BD Rotterdam Als u met de auto komt, kies dan de volgende route: Vanuit omgeving Ridderkerk: neem op de A15 afrit 19a (Rotterdam-Zuidplein) en volg de borden Rotterdam-Centrum/s103. Houd links aan en rij door op de Vaanweg/de S103. Volg de middelste rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg/deS103. Sla linksaf richting de Meierijstraat, sla linksaf naar de Twentestraat. Je vindt Elevate Coaching Rotterdam links. Vanuit Vlaardingen: rij vanuit de A4 de A15 op richting Ridderkerk. Neem afslag 19 Rotterdam-Charlois en volg de borden Rotterdam-Centrum/Rhoon/s102. Ga verder op de Groene Kruisweg/S102. Neem zuiderparkweg naar de Twentestraat in Charlois.

T 0655262976
E info@elevate-coaching.nl