Gratis ontwikkeladvies voor loopbaancoaching 

De overheid heeft een subsidie vrijgemaakt voor ontwikkeladvies. Dit is bedoeld om werkenden en werkzoekenden te ondersteunen in de huidige Covid-19 crisis. Het doel van de subsidie is mensen begeleiden om flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. 

Het gratis ontwikkeladvies heeft een aantal standaard onderdelen:

  • Arbeidsmarktscan
  • Competentietest

Het is mogelijk om online (op mijn praktijk in Rotterdam) en offline een loopbaantraject te starten. Handig, zeker gezien we zoveel mogelijk afstand van elkaar moeten houden. 

Aan het einde van het ontwikkeltraject heb jij een beter beeld van je talenten en perspectief op de arbeidsmarkt. En misschien nog wel belangrijker een concrete richting die past bij jou! 

Voor wie is dit ontwikkeladvies bedoeld?

Deze regeling is bestemd voor iedereen die werkt of werk zoekt tussen de 18 jaar en AOW leeftijd. Dreig jij je baan te verliezen, ben je werkloos (geworden) of ben je wellicht je eigen zaak kwijtgeraakt door de crisis? Mis deze kans niet om een nieuwe richting voor jezelf te bepalen.

Hoe kun je gebruik maken van dit ontwikkeladvies?

Wil je meer weten over de inhoud van dit traject of een afspraak met mij inplannen om vrijblijvend kennis te maken? Neem direct contact met met op en ik help je graag verder om te bouwen aan je toekomst. 


 

Loopbaancoaching
Mindset coaching
EMDR therapie
Familieopstelling
Contact

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ELEVATE COACHING ROTTERDAM Bezoekadres: Twentestraat 56, (3e etage), 3083 BD Rotterdam Als u met de auto komt, kies dan de volgende route: Vanuit omgeving Ridderkerk: neem op de A15 afrit 19a (Rotterdam-Zuidplein) en volg de borden Rotterdam-Centrum/s103. Houd links aan en rij door op de Vaanweg/de S103. Volg de middelste rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg/deS103. Sla linksaf richting de Meierijstraat, sla linksaf naar de Twentestraat. Je vindt Elevate Coaching Rotterdam links. Vanuit Vlaardingen: rij vanuit de A4 de A15 op richting Ridderkerk. Neem afslag 19 Rotterdam-Charlois en volg de borden Rotterdam-Centrum/Rhoon/s102. Ga verder op de Groene Kruisweg/S102. Neem zuiderparkweg naar de Twentestraat in Charlois.

T 0655262976
E info@elevate-coaching.nl