In de huidige maatschappij zijn we vaak geneigd om aan onze innerlijke stem voorbij te gaan. En ons meer en meer te richten op zaken buiten onszelf. We hebben het druk met werk, onze relaties en contacten en maken vaak te weinig tijd om bewust de verbinding met onszelf te ervaren. 

Met intuïtieve coaching pak je de kern van deze disbalans aan. En werk je aan een natuurlijke balans tussen denken en hoe je je voelt. Naast reguliere coachtechnieken wordt binnen intuïtieve coaching ook vaker gebruikt gemaakt van aanvullende technieken zoals meditatie,  voice-dialogue, energie-reading, healing, aura- en chakra psychologie

Leer weer vertrouwen op de informatie die uit jouw innerlijk komt en ontdek de kracht van jouw intuïtie door middel van intuïtieve coaching.

Herkenbare vragen en gedachtes:

  • Ik wil beter leren voelen wat bij mij past.
  • Hoe voel ik aan wat mijn grenzen zijn?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik minder pieker?
  • Ik wil beter de signalen leren (her)kennen van mijn lijf en intuïtie.
  • Ik vind het lastig om ‘nee’ te zeggen en grenzen te bewaken.
  • Ik wil keuzes maken die goed voelen.

Tips om beter in verbinding te komen met je intuïtie:

  • Wees eerlijk naar jezelf. Neem de tijd, ga eens voor de spiegel staan en stel jezelf de oprechte vraag hoe het met je gaat. Wat zie je als in je in de spiegel kijkt?
  • Sta stil bij gevoelens die je hebt. Zodra jij je de confrontatie aangaat met jezelf zul je emoties voelen die je heel lang hebt weggestopt. Je bent deze zoektocht begonnen omdat je last hebt van deze onverwerkte emoties. 
  • Kijk naar het heden. Als je aan het leren bent om naar je intuïtie te luisteren is het belangrijk om te beseffen dat het kan gebeuren dat je weggaat bij het gevoel om het daarna te verwerken op dezelfde manier. Dit geeft niet de juiste resultaten. 
  • Begin met kleine keuzes. In je zoektocht naar verbinding met je intuïtie komt er veel op je af. Een proces waar je de tijd voor moet nemen om alle signalen goed te kunnen plaatsen. Begin daarom met kleine keuzes. Een intuïtieve coach kan jou begeleiden om alle signalen te begrijpen zodat jij leert om de juiste keuzes te maken. 

Welke resultaten kun je verwachten met intuïtieve coaching?

Met intuïtieve coaching herstelt het verloren contact met je intuïtie. Nuttige signalen merk je hierdoor eerder op om iets wel of juist niet te doen. Je hebt meer overzicht, voelt je rustiger en steviger. Zo wordt het mogelijk om keuzes te kunnen maken die goed voelen.

Elevate Coaching begeleidt jou om je intuïtie te ontwikkelen

Heb je behoefte om eens met een coach te praten die samen met jou bovenstaande proces gaat doorlopen door middel van intuïtief coachen, zodat jij sneller in contact komt met je onderbewuste? Neem contact met mij op of plan direct een afspraak in mijn agenda voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben een ervaren coach die NLP opgeleid is.

Loopbaancoaching
Mindset coaching
EMDR therapie
Familieopstelling
Contact

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ELEVATE COACHING ROTTERDAM Bezoekadres: Twentestraat 56, (3e etage), 3083 BD Rotterdam Als u met de auto komt, kies dan de volgende route: Vanuit omgeving Ridderkerk: neem op de A15 afrit 19a (Rotterdam-Zuidplein) en volg de borden Rotterdam-Centrum/s103. Houd links aan en rij door op de Vaanweg/de S103. Volg de middelste rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg/deS103. Sla linksaf richting de Meierijstraat, sla linksaf naar de Twentestraat. Je vindt Elevate Coaching Rotterdam links. Vanuit Vlaardingen: rij vanuit de A4 de A15 op richting Ridderkerk. Neem afslag 19 Rotterdam-Charlois en volg de borden Rotterdam-Centrum/Rhoon/s102. Ga verder op de Groene Kruisweg/S102. Neem zuiderparkweg naar de Twentestraat in Charlois.

T 0655262976
E info@elevate-coaching.nl