Wat is NLP coaching?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch programmeren en is ontstaan als een model voor communicatie en het veranderen van de innerlijke ervaring. NLP is ooit gestart door John Grindler en Richard Bandler. In de afgelopen 40 jaren heeft NLP zich bewezen als een model dat mensen effectiever en gelukkiger kan maken. NLP helpt bij het herkennen van de wisselwerking tussen gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen en die zo te transformeren dat jij je maximale potentieel kunt benutten.  

NLP is een erg resultaatgericht model. 10 kilo afvallen, € 100.000,- op je bankrekening hebben staan of een andere loopbaankeuze maken. Welk doel je ook nastreeft, ieder doel is uiteindelijk gekoppeld aan een gevoel, een gemoedstoestand. 

NLP coaching gaat over het heractiveren van de reeds aanwezige hulpbronnen in jou. Hulpbronnen zoals zelfvertrouwen, kracht, innerlijke rust of mentale balans. Ik help jou als NLP coach met persoonlijke groei en verandering. Met het wegnemen van blokkades, beperkende overtuigingen of negatieve emoties om hiermee jouw doelen te bereiken, meer zelfvertrouwen te krijgen of positiever en gelukkiger in het leven te staan. Om uiteindelijk je authentieke ik te ervaren!

Elevate Coaching staat voor kwaliteit

Kwaliteit is erg belangrijk voor mij. Om deze reden blijf ik mezelf ontwikkelen en uitdagen. Ik ben geaccrediteerd NLP Master Practitioner met een afgeronde opleiding die geaccrediteerd is bij ABNLP.

Wat kun je bereiken met NLP coaching?

NLP is een model wat ik gebruik in mijn coaching om dieper in te gaan op je overtuigingen en het inzetten van je natuurlijke hulpbronnen om deze overtuigingen te veranderen. Je voelt je gelukkiger, hebt meer zelfvertrouwen, meer energie en voelt je minder onzeker. Je mindset veranderen kan een groot verschil maken. Het maakt je leven makkelijker en aangenamer.

Ben je benieuwd naar ervaringen van coachees die jou voorgingen? Lees dan hun ervaringen bij mijn reviews. 

Wil je graag meer weten of een vrijblijvende kennismaking plannen? Neem dan contact met mij op.

 

Loopbaancoaching
Mindset coaching
EMDR therapie
Familieopstelling
Contact

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ELEVATE COACHING ROTTERDAM Bezoekadres: Twentestraat 56, (3e etage), 3083 BD Rotterdam Als u met de auto komt, kies dan de volgende route: Vanuit omgeving Ridderkerk: neem op de A15 afrit 19a (Rotterdam-Zuidplein) en volg de borden Rotterdam-Centrum/s103. Houd links aan en rij door op de Vaanweg/de S103. Volg de middelste rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg/deS103. Sla linksaf richting de Meierijstraat, sla linksaf naar de Twentestraat. Je vindt Elevate Coaching Rotterdam links. Vanuit Vlaardingen: rij vanuit de A4 de A15 op richting Ridderkerk. Neem afslag 19 Rotterdam-Charlois en volg de borden Rotterdam-Centrum/Rhoon/s102. Ga verder op de Groene Kruisweg/S102. Neem zuiderparkweg naar de Twentestraat in Charlois.

T 0655262976
E info@elevate-coaching.nl