Op deze bedrijvengids van Google is een verzameling over Elevate Coaching terug te vinden zoals bedrijfsinformatie, foto’s, volgers en reviews. Dit is één van de mogelijkheden om een review achter te laten.


Echt gescreende klantbeoordelingen vind je terug via het coachingsplatform Coach Circle. Hier staan wij ook met een pagina op waar je een klantbeoordeling kan achterlaten.


Ook via het vertrouwde Facebook is het mogelijk om een review over Elevate Coaching achter te laten. Lees ook hier de ervaringen van coachees die jou voorgingen. 


Radna Verweij 8 / 10 Marjorie helpt je om het beste in jezelf te zien en naar boven te halen. Ze luistert met aandacht en reflecteert dit adequaat terug, wat je kan helpen met de nodige zelfreflectie. Marjorie is transparant en coacht met de nodige aandacht en liefde. Maar ook de Level Up! Event voor de dames is zeer de moeite waard voor jong en oud. Je kijkt naar jezelf en leert de waarde in jezelf te zien en te ontdekken wie je werkelijk bent. Van daaruit je doelen opstellen. See for yourself next time Ladies! Level Up!
Loopbaancoaching
Mindset coaching
EMDR therapie
Familieopstelling
Contact

ROUTEBESCHRIJVING NAAR ELEVATE COACHING ROTTERDAM Bezoekadres: Twentestraat 56, (3e etage), 3083 BD Rotterdam Als u met de auto komt, kies dan de volgende route: Vanuit omgeving Ridderkerk: neem op de A15 afrit 19a (Rotterdam-Zuidplein) en volg de borden Rotterdam-Centrum/s103. Houd links aan en rij door op de Vaanweg/de S103. Volg de middelste rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Strevelsweg/deS103. Sla linksaf richting de Meierijstraat, sla linksaf naar de Twentestraat. Je vindt Elevate Coaching Rotterdam links. Vanuit Vlaardingen: rij vanuit de A4 de A15 op richting Ridderkerk. Neem afslag 19 Rotterdam-Charlois en volg de borden Rotterdam-Centrum/Rhoon/s102. Ga verder op de Groene Kruisweg/S102. Neem zuiderparkweg naar de Twentestraat in Charlois.

T 0655262976
E info@elevate-coaching.nl